Topiti uleiul de cocos. Intr-un bol puneti ouale cu un praf de sare, zaharul si le mixati pana isi maresc volumul. Incorporati uleiul de cocos topit, apoi iaurtul si vanilia. Branza o faramitati bine cu degetele, o adaugati in compozitia de mai sus. Adaugati faina, praful de copt, coaja rasa de...
Blatul: Topiti ciocolata pe baie de aburi impreuna cu laptele. Le lasati sa se raceasca. Galbenusurile le mixati impreuna cu zaharul. Incorporati uleiul, apoi ciocolata topita. Adaugati faina, praful de copt, vanilia, amestecati bine. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Cand este...
Spalati bine capsunile, indepartati cozile. Le taiati cuburi mai mari, presarati zaharul si le amestecati. Le acoperiti si le dati la rece o ora. Eu le-am lasat cam 3 ore la rece si au lasat un sirop grozav.
Intr-o cratita puneti galbenusurile, zaharul si le mixati. Adaugati laptele,...
Briosele: Topiti untul, il lasati sa se racoreasca. Intr-un bol puneti ouale, presarati un praf de sare. Incepeti sa le mixati, cand incep sa prinda volum adaugati zaharul treptat, mixand continuu pana zaharul este bine topit. Adaugati uleiul si untul topit. Incorporati laptele. Amestecati...
Aluatul: Ciocolata cu laptele le puneti la topit, apoi lasati sa se racoreasca. Intr-un vas puneti untul de la temperatura camerei, oul si indulcitorul, le mixati. Adaugati amestecul de ciocolata, vanilia, le amestecati bine. Puneti cacaoa, sarea, si faina treptat. Amestecati pana se ingroasa...
Rulada de biscuiti: Intr-o cratita rupeti ciocolata bucatele. Adaugati uleiul de cocos, laptele de soia, zaharul si karobul. Transferati cratita pe foc, focul sa fie potrivit. Amestecati continuu, pana ciocolata este complet topita si obtineti un sos. Il dati deoparte si il lasati 5 minute sa se...
Blatul: Separati 5 oua. Galbenusurile si cele doua oua, le mixati impreuna cu zaharul pana isi maresc volumul. Adaugati uleiul, apoi vanilia si laptele batut. Incorporati faina cernuta si praful de copt. Albusurile le bateti cu un praf de sare, pana devin spuma. Le adaugati peste compozitia de...
Intr-un bol puneti laptele de orez cu zaharul brut, amestecati cu un tel pana ce, acesta din urma, s-a topit. Adaugati uleiul si vanilia. Bananele le decojiti, le rupeti bucatele si le puneti intr-un bol. Le stropiti cu zeama de lamaie si le pisati cu o furculita. Eu nu le-am facut chiar piure,...
Incepeti cu pregatirea umpluturei , ca sa se racoreasca. Curatati merele de coaja, le dati pe razatoarea mare. Puneti o tigaie pe foc, adaugati ulei de cocos si merele. Amestecati in ele din cand in cand. Dupa ce lichidul de la mere a scazut, adaugati gemul si scortisoara. Amestecati bine....
Blatul: Separati ouale, galbenusurile le mixati cu zaharul brut. Adaugati uleiul, laptele si vanilia, amestecati. Incorporati faina, cacaoa si praful de copt. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Le adaugati in compozitia de galbenusuri, le amestecati usor cu o spatula de silicon....
Intr-un bol spargeti ouale, puneti zaharul, sarea si mixati pana isi dubleaza volumul. Incoprorati uleiul, apoi smantana si vanilia. Cerneti faina, incepeti sa o incorporati treptat. Adaugati praful de copt, turnati zeama de lamaie peste, amestecati bine. La final adaugati afinele si coaja rasa...
Blatul: Separati ouale. Galbenusurile le mixati cu indulcitorul pana isi maresc volumul. Adaugati uleiul, apoi sucul si coaja de portocala. Incorporati faina si praful de copt. Albusurile le mixati cu praful de sare, pana devin spuma. Le incorporati in compozitia de galbenusuri, amestecati usor...
Rupeti ciocolata bucatele, o topiti pe baie de aburi impreuna cu laptele. O lasati sa se racoreasca dupa ce s-a topit. Untul de la temperatura camerei, impreuna cu untura, zaharul brut si sarea, le mixati, pana zaharul se topeste. Adaugati ouale, mixati bine, apoi puneti ciocolata topita, esenta...
Blatul: Intr-un bol puneti albusurile cu un praf de sare, mixati pana devin spuma. Adaugati zaharul si mixati pana bezeaua devine lucioasa. Incorporati zeama de lamaie, laptele de cocos, vanilia si uleiul. Cerneti faina cu parful de copt, le puneti peste albusurile batute, amestecati usor cu o...
Blatul : Topiti untul si il lasati sa se racoreasca. Intr-un bol puneti 3 oua intregi si 4 galbenusuri. Le mixati impreuna cu zaharul pana isi maresc volumul. Adaugati untul topit, apoi laptele batut si vanilia. Incorporati faina si praful de copt. Cele 4 albusuri le bateti cu un praf de sare,...
Blatul: Separati ouale. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugati uleiul si sucul de portocala. Incorporati faina, cacaoa si praful de copt. Albusurile le mixati cu praful de sare pana devin spuma. Le adaugati in compozitia de mai sus, amestecati totul cu o paleta,...
Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana se albesc. Incorporati amestecul de ciocolata cu unt. Adaugati esenta de rom, cacaoa si la final faina cernuta. Albusurile le bateti cu un praf de sare, pana devin...
Foile caramel: Intr-o cratita puneti zaharul, o trasferati pe foc. Cand zaharul s-a caramelizat, adaugati apa, lasati pe foc pana zaharul caramel este complet dizolvat. Trageti deoparte si lasati sa se raceasca siropul. Galbenusurile le bateti cu putina sare, apoi adaugati uleiul. Puneti siropul...
Blatul: Galbenusurile le mixati cu indulcitor pana se albesc. Adaugati uleiul, apoi iaurtul si vanilia. Incorporati faina, praful de copt si arahidele tocate. Albusurile le bateti separat cu un praf de sare, pana devin spuma. Cu ajutorul unei palete, le incorporati in compozitia de galbenusuri,...
Intr-un bol puneti untul de arahide si uleiul de cocos de la temperatura camerei, zaharul brut si mixati bine, pana ce totul devine precum o crema fluida. Adaugati laptele de migdale, amestecati bine. Puneti coaja rasa de portocala, vanilia, scortisoara. La final incorporati faina cernuta,...
Umplutura de dovleac: Treceti dovleacul prin razatoarea mare. Intr-o cratita puneti uleiul, dovleacul ras si siropul de gutui. Trnsferati cratita pe aragaz, la foc potrivit. Amestecati destul de des, ca sa nu se prinda de fundul cratitei. Dupa circa 5 minute, adaugati anasonul, scortisoasa si...
Cupcakes-urile: Intr-un vas puneti untul de la temperatura camerei, uleiul de cocos topit, zaharul si le mixati. Adaugati ouale, vanilia si le amestecati bine. Incorporati faina cernuta, praful de copt si nuca de cocos. Ciocolatele le taiati bucatele mici, le adaugati in compozitia obtinuta si...
Blatul: Intr-un bol puneti doua oua intregi si 4 galbenusuri. Mixati si adaugati treptat zaharul. Puneti uleiul, laptele, vanilia, amestecati. La final adaugati faina cernuta cu praful de copt. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Le incorporati in compozitia de mai sus, amestecati...
Incepeti cu pregatirea cremei de ciocolata : Intr-un bol de inox puneti frisca lichida cu ciocolata rupta bucatele. Asezati vasul pe baie de aburi, amestecati continuu pana ciocolata este complet topita. O dati la frigider 3-4 ore sau chiar peste noapte. Cand crema s-a intarit, o scoateti...
Incepeti cu pregatirea umpluturii , ca sa se racoreasca. Dovleacul il dati pe razatoarea mica (merge si pe cea mare). Il puneti intr-o cratita cu untul si zaharul. Transferati cratita pe foc, focul sa fie potrivit. Amestecati continuu pana scade bine umplutura si nu este zemoasa. La final...
Umplutura de mere: Merele spalate le curatati de coaja, le dati pe razatoarea mare. Intr-o cratita puneti merele cu indulcitorul si scortisoara. Transferati totul pe foc, focul sa fie potrivit, iar dupa 4-5 minute, adaugati amidonul, amestecati bine. Cand umplutura s-a ingrosat, incorporati...
Intr-un bol spargeti ouale. Incepeti si mixati, adaugati zaharul treptat si mixati pana isi dubleaza volumul si compozitia este spumoasa. Adaugati mascarponele si laptele, le amestecati bine.
Cerneti faina, o adaugati peste compozitia de mai sus cu praful de copt, scortisoarea si sarea. Le...
Aluatul: Laptele il incalziti pana devine caldut, untul il topiti. Drojdia o frecati cu o lingurita de zahar pana se dizolva. Cerneti faina intr-un bol. Adaugati zaharul, sarea, vanilia, coaja rasa de lamaie, amestecati. Incorporati oul batut si drojdia. Adaugati laptele treptat si framantati....
Blatul: Untul de la temperatura camerei, il mixati cu ouale si indulcitorul. Adaugati uleiul si vanilia. Faina o amestecati cu praful de copt, bicarbonatul, amestecul pentru turta dulce. Puneti amestecul uscat peste compozitia de mai sus, treptat si mixati usor. Merele cubulete le amestecati cu...
Blatul: Mixati galbenusurile cu zaharul bine. Incorporati untul topit, apoi laptele. Faina o amestecati cu cacaoa si praful de copt. Incorporati totul in compozitia de galbenusuri, impreuna cu vanilia. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Le puneti in compozitia de mai sus, amestecati...
Desert pancakes cu branza de vaci, fructe uscate si miere
Topiti uleiul de cocos. Intr-un bol puneti ouale cu un praf de sare, zaharul si le mixati pana isi maresc volumul. Incorporati uleiul de cocos topit, apoi iaurtul si vanilia. Branza o faramitati bine cu degetele, o adaugati in compozitia de mai sus. Adaugati faina, praful de copt, coaja rasa de...
Desert tort cu crema mascarpone cu portocala si unt de arahide
Blatul: Topiti ciocolata pe baie de aburi impreuna cu laptele. Le lasati sa se raceasca. Galbenusurile le mixati impreuna cu zaharul. Incorporati uleiul, apoi ciocolata topita. Adaugati faina, praful de copt, vanilia, amestecati bine. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Cand este...
Desert tort diplomat cu capsuni
Spalati bine capsunile, indepartati cozile. Le taiati cuburi mai mari, presarati zaharul si le amestecati. Le acoperiti si le dati la rece o ora. Eu le-am lasat cam 3 ore la rece si au lasat un sirop grozav. Intr-o cratita puneti galbenusurile, zaharul si le mixati. Adaugati laptele,...
Desert briose cu capsuni, crema mascarpone cu frisca si lime
Briosele: Topiti untul, il lasati sa se racoreasca. Intr-un bol puneti ouale, presarati un praf de sare. Incepeti sa le mixati, cand incep sa prinda volum adaugati zaharul treptat, mixand continuu pana zaharul este bine topit. Adaugati uleiul si untul topit. Incorporati laptele. Amestecati...
Desert pasca cu ciocolata si branza, fara zahar
Aluatul: Ciocolata cu laptele le puneti la topit, apoi lasati sa se racoreasca. Intr-un vas puneti untul de la temperatura camerei, oul si indulcitorul, le mixati. Adaugati amestecul de ciocolata, vanilia, le amestecati bine. Puneti cacaoa, sarea, si faina treptat. Amestecati pana se ingroasa...
Desert rulada de biscuiti cu unt de arahide si sos de visine cu afine
Rulada de biscuiti: Intr-o cratita rupeti ciocolata bucatele. Adaugati uleiul de cocos, laptele de soia, zaharul si karobul. Transferati cratita pe foc, focul sa fie potrivit. Amestecati continuu, pana ciocolata este complet topita si obtineti un sos. Il dati deoparte si il lasati 5 minute sa se...
Desert tort cu visine, crema mascarpone si crema de ciocolata cu unt de arahide
Blatul: Separati 5 oua. Galbenusurile si cele doua oua, le mixati impreuna cu zaharul pana isi maresc volumul. Adaugati uleiul, apoi vanilia si laptele batut. Incorporati faina cernuta si praful de copt. Albusurile le bateti cu un praf de sare, pana devin spuma. Le adaugati peste compozitia de...
Desert briose de post cu banane
Intr-un bol puneti laptele de orez cu zaharul brut, amestecati cu un tel pana ce, acesta din urma, s-a topit. Adaugati uleiul si vanilia. Bananele le decojiti, le rupeti bucatele si le puneti intr-un bol. Le stropiti cu zeama de lamaie si le pisati cu o furculita. Eu nu le-am facut chiar piure,...
Desert prajitura cu ulei de cocos, mere si gem, de post
Incepeti cu pregatirea umpluturei , ca sa se racoreasca. Curatati merele de coaja, le dati pe razatoarea mare. Puneti o tigaie pe foc, adaugati ulei de cocos si merele. Amestecati in ele din cand in cand. Dupa ce lichidul de la mere a scazut, adaugati gemul si scortisoara. Amestecati bine....
Desert prajitura cu afine si crema de cafea
Blatul: Separati ouale, galbenusurile le mixati cu zaharul brut. Adaugati uleiul, laptele si vanilia, amestecati. Incorporati faina, cacaoa si praful de copt. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Le adaugati in compozitia de galbenusuri, le amestecati usor cu o spatula de silicon....
Desert muffins cu afine si glazura de lamaie
Intr-un bol spargeti ouale, puneti zaharul, sarea si mixati pana isi dubleaza volumul. Incoprorati uleiul, apoi smantana si vanilia. Cerneti faina, incepeti sa o incorporati treptat. Adaugati praful de copt, turnati zeama de lamaie peste, amestecati bine. La final adaugati afinele si coaja rasa...
Desert tort cu crema de lamaie, zmeura si ciocolata
Blatul: Separati ouale. Galbenusurile le mixati cu indulcitorul pana isi maresc volumul. Adaugati uleiul, apoi sucul si coaja de portocala. Incorporati faina si praful de copt. Albusurile le mixati cu praful de sare, pana devin spuma. Le incorporati in compozitia de galbenusuri, amestecati usor...
Desert fursecuri cu ciocolata si portocala
Rupeti ciocolata bucatele, o topiti pe baie de aburi impreuna cu laptele. O lasati sa se racoreasca dupa ce s-a topit. Untul de la temperatura camerei, impreuna cu untura, zaharul brut si sarea, le mixati, pana zaharul se topeste. Adaugati ouale, mixati bine, apoi puneti ciocolata topita, esenta...
Desert Rulada cu crema cu lapte de cocos si mere caramelizate
Blatul: Intr-un bol puneti albusurile cu un praf de sare, mixati pana devin spuma. Adaugati zaharul si mixati pana bezeaua devine lucioasa. Incorporati zeama de lamaie, laptele de cocos, vanilia si uleiul. Cerneti faina cu parful de copt, le puneti peste albusurile batute, amestecati usor cu o...
Desert Tort cu crema de ciocolata si crema de afine
Blatul : Topiti untul si il lasati sa se racoreasca. Intr-un bol puneti 3 oua intregi si 4 galbenusuri. Le mixati impreuna cu zaharul pana isi maresc volumul. Adaugati untul topit, apoi laptele batut si vanilia. Incorporati faina si praful de copt. Cele 4 albusuri le bateti cu un praf de sare,...
Desert tort cu crema de fistic, vanilie si fructe
Blatul: Separati ouale. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana isi dubleaza volumul. Adaugati uleiul si sucul de portocala. Incorporati faina, cacaoa si praful de copt. Albusurile le mixati cu praful de sare pana devin spuma. Le adaugati in compozitia de mai sus, amestecati totul cu o paleta,...
Desert tort cu crema de clementine si cappucino
Blatul: Topiti pe baie de aburi ciocolata impreuna cu untul, le lasati sa se racoreasca. Galbenusurile le mixati cu zaharul pana se albesc. Incorporati amestecul de ciocolata cu unt. Adaugati esenta de rom, cacaoa si la final faina cernuta. Albusurile le bateti cu un praf de sare, pana devin...
Desert prajitura cu foi caramel, cu blat de cacao si crema de lamaie
Foile caramel: Intr-o cratita puneti zaharul, o trasferati pe foc. Cand zaharul s-a caramelizat, adaugati apa, lasati pe foc pana zaharul caramel este complet dizolvat. Trageti deoparte si lasati sa se raceasca siropul. Galbenusurile le bateti cu putina sare, apoi adaugati uleiul. Puneti siropul...
Desert tort cu crema de portocale si arahide
Blatul: Galbenusurile le mixati cu indulcitor pana se albesc. Adaugati uleiul, apoi iaurtul si vanilia. Incorporati faina, praful de copt si arahidele tocate. Albusurile le bateti separat cu un praf de sare, pana devin spuma. Cu ajutorul unei palete, le incorporati in compozitia de galbenusuri,...
Desert biscuiti cu unt de arahide, de post
Intr-un bol puneti untul de arahide si uleiul de cocos de la temperatura camerei, zaharul brut si mixati bine, pana ce totul devine precum o crema fluida. Adaugati laptele de migdale, amestecati bine. Puneti coaja rasa de portocala, vanilia, scortisoara. La final incorporati faina cernuta,...
Desert prajitura cu foi, umplutura de dovleac si branza
Umplutura de dovleac: Treceti dovleacul prin razatoarea mare. Intr-o cratita puneti uleiul, dovleacul ras si siropul de gutui. Trnsferati cratita pe aragaz, la foc potrivit. Amestecati destul de des, ca sa nu se prinda de fundul cratitei. Dupa circa 5 minute, adaugati anasonul, scortisoasa si...
Desert Bounty cupcakes
Cupcakes-urile: Intr-un vas puneti untul de la temperatura camerei, uleiul de cocos topit, zaharul si le mixati. Adaugati ouale, vanilia si le amestecati bine. Incorporati faina cernuta, praful de copt si nuca de cocos. Ciocolatele le taiati bucatele mici, le adaugati in compozitia obtinuta si...
Desert prajitura cu capsuni, crema de ciocolata si de vanilie
Blatul: Intr-un bol puneti doua oua intregi si 4 galbenusuri. Mixati si adaugati treptat zaharul. Puneti uleiul, laptele, vanilia, amestecati. La final adaugati faina cernuta cu praful de copt. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Le incorporati in compozitia de mai sus, amestecati...
Desert briose cu zmeura si crema de ciocolata
Incepeti cu pregatirea cremei de ciocolata : Intr-un bol de inox puneti frisca lichida cu ciocolata rupta bucatele. Asezati vasul pe baie de aburi, amestecati continuu pana ciocolata este complet topita. O dati la frigider 3-4 ore sau chiar peste noapte. Cand crema s-a intarit, o scoateti...
Desert placinta cu dovleac
Incepeti cu pregatirea umpluturii , ca sa se racoreasca. Dovleacul il dati pe razatoarea mica (merge si pe cea mare). Il puneti intr-o cratita cu untul si zaharul. Transferati cratita pe foc, focul sa fie potrivit. Amestecati continuu pana scade bine umplutura si nu este zemoasa. La final...
Desert prajitura cu biscuiti, mere si crema de vanilie
Umplutura de mere: Merele spalate le curatati de coaja, le dati pe razatoarea mare. Intr-o cratita puneti merele cu indulcitorul si scortisoara. Transferati totul pe foc, focul sa fie potrivit, iar dupa 4-5 minute, adaugati amidonul, amestecati bine. Cand umplutura s-a ingrosat, incorporati...
Desert prajitura cu prune si mascarpone
Intr-un bol spargeti ouale. Incepeti si mixati, adaugati zaharul treptat si mixati pana isi dubleaza volumul si compozitia este spumoasa. Adaugati mascarponele si laptele, le amestecati bine. Cerneti faina, o adaugati peste compozitia de mai sus cu praful de copt, scortisoarea si sarea. Le...
Desert rulouri cu nuca
Aluatul: Laptele il incalziti pana devine caldut, untul il topiti. Drojdia o frecati cu o lingurita de zahar pana se dizolva. Cerneti faina intr-un bol. Adaugati zaharul, sarea, vanilia, coaja rasa de lamaie, amestecati. Incorporati oul batut si drojdia. Adaugati laptele treptat si framantati....
Desert prajitura cu mere si branza
Blatul: Untul de la temperatura camerei, il mixati cu ouale si indulcitorul. Adaugati uleiul si vanilia. Faina o amestecati cu praful de copt, bicarbonatul, amestecul pentru turta dulce. Puneti amestecul uscat peste compozitia de mai sus, treptat si mixati usor. Merele cubulete le amestecati cu...
Desert tort cu crema de mure, vanilie si mascarpone
Blatul: Mixati galbenusurile cu zaharul bine. Incorporati untul topit, apoi laptele. Faina o amestecati cu cacaoa si praful de copt. Incorporati totul in compozitia de galbenusuri, impreuna cu vanilia. Albusurile le bateti spuma cu un praf de sare. Le puneti in compozitia de mai sus, amestecati...