Imi place sa pregatesc pancakes fie pentru micul-dejun, fie cand am pofta de ceva dulce si rapid. Le servesc cu mare placere fie cu dulceata, siropuri de fructe sau miere. Asa pufosenii as putea savura in fiecare zi si parca tot nu ma satur de ele. Insa acestea, cu branza de vaci, sunt mai consistente si mai bune, eu asa zic. Ia sa vedem daca va plac si voua si daca doriti sa le incercati.
Topiti uleiul de cocos. Intr-un bol puneti ouale cu un praf de sare, zaharul si le mixati pana isi maresc volumul. Incorporati uleiul de cocos topit, apoi iaurtul si vanilia. Branza o faramitati bine cu degetele, o adaugati in compozitia de mai sus. Adaugati faina, praful de copt, coaja rasa de lamaie, mixati bine. La final adaugati goji, merisoarele si amestecati cu o paleta. Puneti o tigaie la incins, o ungeti cu putin ulei. Cand s-a incins, dati focul la mic, cu o lingura puneti din compozitia de pancakes. Le coaceti la foc mic, pe ambele parti, apoi le scoateti cu un platou. Procedati astfel pana terminati toata compozitia. Faceti portii pe farfurii, le stropiti cu miere, apoi presarati migdale tocate. Sunt delicioase atat simple, servite langa cafea, un ceai sau chiar sa le luati la pachet. Sa aveti pofta!