Zucchini si flori de zucchini pane

de adasev12 in Aperitive / Garnituri, 19 Iun 2012 | 5259 vizualizari

 

un mic dejun bun si usor

 

INGREDIENTE

  • 4-5 zucchini cu flori
  • 2 oua
  • 2 linguri de lapte
  • pesmet
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zucchini si flori de zucchini pane:

Zucchini se curata, in sensul ca daca sunt mai maricei se curata de coaja, sau daca sunt juliti, loviti...Daca sunt foarte cruzi se lasa cu coaja. Se taie pe lung in doua, daca sunt mici, daca sunt mai mari se taie in felii de 1-2 cm. Se sareaza si se lasa 10-15 minute. Se scurg apoi de apa bine bine, se trec prin ou batut cu sare, apoi prin pesmet si iar prin ou si se prajesc in ulei incins.

Florile se pot praji si fara a se da prin ou...asa ies mai crocante

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Zucchini si flori de zucchini pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (13)

mamaieelena 1

19.06.2012, 21:23

Dana_Retetegg 1

25.11.2012, 00:04

jolygina 1

16.07.2013, 17:58

acus merg sa incerc si eu

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

ieri la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

ieri la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

ieri la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Flori de dovlecei pane