Zarzavat pentru ciorbe

de kamy in Conserve, 15 Sep 2011 | 6174 vizualizari

 

M-am gandit cat pun la o ciorba si am inmultit cu ...n

 

INGREDIENTE

  • 15 morcovi mari
  • 6-7 pastarnaci mari
  • 3 teline mari
  • 10 ardei(verzi,capia)
  • 10-15 tije de telina si patrunjel(frunzele le-am pus taiate,in congelator)
Portii: 5
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Zarzavat pentru ciorbe:

   Legumele se curata,se spala.Morcovii,pastarnacul si telina(radacina)se rad,restul se toaca cu robotul.Se amesteca bine intr-un castron,se pun in caserole si se baga in congelator.

   Cand il folosim ne ajutam de "spargatorul de gheata"sau de un cutit.

 

TIPS-URI

1

eu il folosesc pe langa alte zarzavaturi pe care le bag in mod normal la o ciorba,ptr a intensifica gustul

Daca ti-a placut reteta noastra "Zarzavat pentru ciorbe" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

 ''Amorul fructelor de`o vara''

pe 21.06 la 18:31

Brownie cu căpșuni - Deliciul suprem cu ciocolată și fructe

pe 20.06 la 17:21

Ștrudel cu caise - Rețeta super rapidă și delicioasă

pe 20.06 la 15:26

Prăjitură răsturnată cu piersici caramelizate - Rețeta delicioasă de vară

pe 20.06 la 11:30

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Ardei grasi si kapia copti la borcan