Extraordinare ca aperitiv, gustoase, aspectuoase , vol au vent sunt unele dintre aperitivele care vor impresiona cu siguranta la o masa festiva! si pentru ca sunt in intarziere cu retetele care le-am preparat de sarbatori, vi le prezint acum, sper ca o se le aveti in vedere pentru alata data ;-)!
Umplutura:
Sotam o ceapa tocata maunt in 2 linguri de ulei pana cand se inmoaie. Adaugam vinul, sarea si piperul.
Tocam ciupercile cat de marunt putem (sau le tocam in robotul de bucatarie) apoi le adaugam peste ceapa si le lasam sa fiarba impreuna cateva minute, amestecand continuu. Cand compozitia a scazut si vinul s-a evaporat, stingem focul si adaugam mararul tocat.
Lasam compozitia sa se raceasca, apoi, cu ajutorul unei lingurite, umplem cosuletele.
Le putem servi calde sau reci!
Pofta buna!
Sunt o pufosenie delicioasa!
1
se pot folosi diferite forme, serate, zimtate, inimioare etc!
2
se pot umple cu branza, pateu, chiar icre sau pasta de peste.