Vitel la tava cu rozmarin si fettuccine

de mihaelar63 in Vita, 5 Aug 2012 | 3697 vizualizari

 

Din ciclul ,, usor de pregatit si gustos ''

 

INGREDIENTE

  • 1 kg carne de vitel
  • 1 ardei rosu
  • 1 legatura de usturoi
  • rozmarin verde
  • sare
  • piper
  • 100 ml ulei
  • 1 punga paste mixte fettuccine [ ou + spanac ]
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vitel la tava cu rozmarin si fettuccine:

  1. Carnea de vitel se spala si se portioneaza felii cam a 100 gr .
  2. Asezati carnea in o tava teflonata . presarati pe deasupra ardeiul taiat fasii , usturoiul rondele , sare , ulei si rozmarin verde .
  3. Turnati si o cana de apa , acoperiti cu  hartie de copt decupata dupa forma tavii [ nu trebuie acoperita etans ci doar sa nu se coaca carnea si legumele prea tare pe deasupra .]
  4. Dati 40 min la cuptor . Verificati daca carnea s-a copt .
  5. Serviti cu pastele fierte dupa indiicatiile de pe ambalaj .
Daca ti-a placut reteta noastra "Vitel la tava cu rozmarin si fettuccine" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rasol alb de vitel cu sos