Vita cu sos si piure de cartofi in vasul Zepter

de camelia75 in Vita, 29 Iun 2013 | 8280 vizualizari

 

Daca va doriti ceva gustos incercati aceasta reteta!:)

 

INGREDIENTE

  • Ingrediente vita cu sos
  • 600 gr carne vita/manzat
  • 1-2 cepe
  • 2 morcovi
  • 4-5 rosii
  • 1 lingura pasta tomate(optional,eu nu am pus)
  • 1 ligurita boia de ardei dulce/iute
  • 1 lingura ulei de masline
  • 1 legatura patrunjel proaspat tocat
  • sare,piper dupa gust
  • Ingrediente piure de cartofi in vas Zepter
  • 6 cartofi
  • 15 linguri de apa
  • 100 ml lapte
  • 1-2 linguri ulei aromat cu usturoi
  • sare, piper (dupa gust)
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vita cu sos si piure de cartofi in vasul Zepter:

Mod de preparare vita cu sos

1.Spalati bine carnea,apoi o taiati cubulete.

2.In vasul Zepter,puneti uleiul de masline,apoi carnea si acoperiti cu capacul.Focul trebuie sa fie mic.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde sus,ridicati capacul si puneti ceapa taiata julien,morcovii taiati rondele,rosiile taiate cubulete si boiaua de ardei(tot acum se adauga si pasta de tomate,in caz ca doriti).Amestecati si acoperiti cu capacul.Mai lasati la foc mic 15 minute si opriti focul.Nu ridicati capacul pana acul termocontrol coboara in zona galbena. Condimentati cu sare si piper dupa gust. Presarati patrunjel proaspat tocat in momentul servirii.

Mod de preparare piure de cartofi

1.Spalati si curatati cartofii,apoi ii taiati cubulete.

2.Puneti cartofii in vasul Zepter si adaugati apa.

3.Acoperiti cu capacul si lasati focul mic.Cand acul termocontrol ajunge in zona verde sus(~ 15 minute),OPRITI focul si nu ridicati capacul.

4.Dupa 10 minute,puneti cartofii,laptele si untul in bolul mixerului si ii mixati pana obtineti un piure cremos.Adaugati sare si piper dupa gust.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vita cu sos si piure de cartofi in vasul Zepter" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Somon la cuptor în stil asiatic - Rețeta perfectă pentru revelion

ieri la 10:30

Cozonac cu smantana - Reteta pentru un aluat perfect

pe 24.12 la 20:10

Ouă umplute - Aperitivul delicios și ușor de preparat

pe 24.12 la 11:20

Fursecuri ștampilate - Desertul delicios și rapid

pe 23.12 la 18:14

TOP
utilizatori

oanapl

1117 puncte

 Merisor

1100 puncte

MotanLaOale

1042 puncte

Mitinita

1000 puncte

Rocsi

321 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Muşchi fraged de viţel cu ceapă verde şi saute de salată verde preparate in vas Zepter