Vinete umplute, motate

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 3 Iul 2010 | 4685 vizualizari

 

ador aceasta reteta pe care o pregatesc rapid intr-o cratita tefal sub capac ,, e cald sa folosim cuptorul !

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete 500 gr carne tocata mixta [ porc + vita ] 2 linguri orez
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • cimbru 
  • patrunjel verde
  • boia
  • 1 pahar bulion de rosii
  • marar verde 
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute, motate:

  1. curatam vinetele lasand cate o fasie de coaja
  2. le portionam cam de 3 degete , le scobim cu grija , si le umplem cu compozitia formata din ceapa maruntita  prajita , carne , ardei rosu cubulete sare , piper , cimbru si mult patrunjel verde .
  3. asezam vinetele umplute intr-o cratita teflonata pe un pat format din miezul scobit anterior  si le stropim cu bulion + 1 cana cu apa .
  4. le fierbem sub capac cam 20 min .[ fierb repede ]
  5. serviti cu mot de smantana presarate cu marar verde , decorate dupa pofta inimi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute, motate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

eclerash 1

03.07.2010, 10:09

ok...vreau si eu o motata de-asta....

mihaelar63 1

03.07.2010, 10:23

cea mai mare pentru eclerash , adjudecata

nadina73 1

04.07.2010, 22:45

super bune si eu vreau nota 10 si o portie te rog la pachet

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cartofi aurii cu carne de la garnita