Vinete umplute, motate

de mihaelar63 in Mancaruri cu carne, 3 Iul 2010 | 5352 vizualizari

 

ador aceasta reteta pe care o pregatesc rapid intr-o cratita tefal sub capac ,, e cald sa folosim cuptorul !

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete 500 gr carne tocata mixta [ porc + vita ] 2 linguri orez
  • 1 ceapa
  • 1/2 ardei rosu
  • sare
  • piper
  • cimbru 
  • patrunjel verde
  • boia
  • 1 pahar bulion de rosii
  • marar verde 
  • smantana
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete umplute, motate:

  1. curatam vinetele lasand cate o fasie de coaja
  2. le portionam cam de 3 degete , le scobim cu grija , si le umplem cu compozitia formata din ceapa maruntita  prajita , carne , ardei rosu cubulete sare , piper , cimbru si mult patrunjel verde .
  3. asezam vinetele umplute intr-o cratita teflonata pe un pat format din miezul scobit anterior  si le stropim cu bulion + 1 cana cu apa .
  4. le fierbem sub capac cam 20 min .[ fierb repede ]
  5. serviti cu mot de smantana presarate cu marar verde , decorate dupa pofta inimi .
Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete umplute, motate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (5)

eclerash 1

03.07.2010, 10:09

ok...vreau si eu o motata de-asta....

mihaelar63 1

03.07.2010, 10:23

cea mai mare pentru eclerash , adjudecata

nadina73 1

04.07.2010, 22:45

super bune si eu vreau nota 10 si o portie te rog la pachet

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

File de cod cu rosii cherry la tigaie

de Caty 3

ieri la 20:11

Brioșe cu căpșuni și ciocolată albă - Delicioase și ușor de făcut

ieri la 09:27

Chiftelute de cartofi - Gustoase si usor de facut

pe 30.07 la 12:45

Castraveți murați pane - Aperitiv crocant și delicios

pe 30.07 la 08:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1282 puncte

RODIMUR

1106 puncte

vasimur

157 puncte

Valclaudia

100 puncte

MotanLaOale

52 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Carne de porc cu cascaval si ceapa, la cuptor