Vinete pane cu urda si ardei gras

de lia maria in Aperitive / Garnituri, 4 Aug 2010 | 4652 vizualizari

 

Va invit la un aperitiv rapid si gustos.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata mare
  • ½ ardei gras rosu
  • 150g urda
  • 50g smantana grasa
  • 2 oua
  • 100g pesmet
  • 30g faina
  • 100ml ulei
  • Sare
  • Piper
Portii: 5
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane cu urda si ardei gras:

Spalam vanata si o taiem in rondele de 6-8mm grosime, le asezam pe un servet absorbant, le pudram cu sare si le lasam deoparte.

Urda, o amestecam cu smantana, cu ardeiul tocat marunt, sare si putin piper.

Rondelele de vanata, le stergem  de zeama lasata si le trecem rand pe rand prin faina, ou si pesmet.

Incingem uleiul intr-o tigaie si rumenim vinetele pe ambele parti, dupa care le scoatem dinnou la scurs intr-o strecuratoare.

Dupa ce s-au prajit si scurs, asezam paneurile una peste alta avand intre ele crema de urda si ardei. Deasupra mai punem un strat de crema si decoram cu feliute de ardei.

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu urda si ardei gras" nu uita sa-i faci un review.

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Aperitiv omleta cu sunculita taraneasca si ardei, in felii de paine