Curatati vinetele de coaja,le spalati apoi le taiati felii groase de 1 cm ,sarati si piperati dupa care le asezati intr-un bol si lasatile sa stea asa aproximativ o ora.
Intre timp pregatiti sosul de usturoi:
Curatati usturoiu ,pisati-l sau il dati pe razatoarea mica ,amestecati bine cu putina sare dupa care adaugati pe rand uleiul amestecand continuu(ca si la maioneza).
Dupa ce ati incorporat uleiul ,adaugati pe rand smantana ,verdeata si sare daca mai este nevoie si gata sosul.
Dupa ce ati lasat vinetele sa se intrepatrunda bine cu condimentele,aruncati apa lasata ,bateti ouale bine cu sare ,piper,vegeta.
Presarati putina faina pe o farfurie ,treceti fiecare feliuta de vanata prin faina dupa acre prin ou.Le prajiti in ulei incins pe ambele parti dupa care le scoateti pe un servetel ca sa absoarba surplusul de ulei si sunt gata de servit.
Cu sosul de usturoi merg de minune!