Vinete pane cu cascaval

de angyb in Aperitive / Garnituri, 4 Mai 2012 | 20837 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • cascaval felii
  • 1 oua
  • faina alba
  • pesmet
  • sare
  • piper
  • ulei pt.prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane cu cascaval:

Se curata vinetele de coaja si se taie felii subtiri.

Se sareaza si se lasa la scurs o jumatate de ora.

Amestecam oule cu faina si condimentam cu sare si piper.

Luam cate 2 felii de vanata si intre fiecare punem cate o felie de cascaval.

Trecem feliile de vanata prin faina, ou si apoi prin pesmet. Se prajesc in ulei incis bine.

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane cu cascaval" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete pane umplute cu brânză sarată