Vinete pane

de T I M E A in Mancaruri de legume, 7 Oct 2012 | 4928 vizualizari

 

O varianta usoara si rapida de a gati vinetele.

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 2 oua
  • 3-4 linguri de lapte
  • faina
  • pesmet
  • sare si piper
  • ulei pentru prajit
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Spalam si curatam vanata si o taiem felii subtiri.

Saram si piperam feliile de vinete si le lasam 5 minute.

Pregatim 3 farfurii: una cu faina, una cu pesmet si una cu ouale batute impreuna cu laptele.

Trecem fiecare felie de vanata pe rand prin faina, ou si pesmet si prajim in ulei incins pe ambele parti.

Scoatem pe un prosop de hartie.

Servim cu legume de sezon.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (22)

T I M E A 1

08.10.2012, 12:30

Gabi tie de cine iti place de vanata sau de mine

T I M E A 1

08.10.2012, 12:31

Elena, Alba-zori, Sufletista, Lilik, Eduard - ma bucur ca va place

Dana_Retetegg 1

23.11.2012, 00:14

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu foitaj și prune - Desertul rapid și delicios

ieri la 11:11

Porloș cu mere, rețetă ardelenească

de RODIMUR 8

ieri la 02:56

Supa de pui cu galuste de gris – ca la mama acasa

de vasimur 4

pe 20.10 la 10:38

Biscuiți cu gem de vișine - Fragezi și delicioși

pe 20.10 la 06:15

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1219 puncte

MotanLaOale

1170 puncte

mirela0911

1006 puncte

simona72

1000 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]