Vinete pane

de adry88 in Aperitive / Garnituri, 29 Aug 2011 | 3768 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 3 oua
  • sare
  • piper
  • faina
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete pane:

Se curata vinetele de coaja,se taie felii de cca 1 cm grosime

Se sareaza putin si se lasa 10 minute

Se bat ouale bine cu sare si piper

Se trec feliile de vinete prin ou,faina si se prajesc in uleiul incalzit

Se scot pe un prosop absorbant sa absoarba surplusul de ulei

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete pane" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute la cuptor