Vinete marinate

de Miha in Aperitive / Garnituri, 14 Dec 2011 | 15572 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 1 vanata
  • 30 ml ulei de masline
  • 1/2 lingurita piper
  • 1 lingurita otet balsamic
  • 1 lingurita miere
  • 5 catei de usturoi pisat
  • sare dupa gust
  • patrunjel verde tocat
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete marinate:

Se taie vanata in felii subtiri.  Se sareaza si se lasa sa se scurga de zeama timp de 30 minute. Se coc pe gratar.

Peste usturoiul pisat se adauga piperul si uleiul. Se omogenizeaza si se amesteca pana se obtine o emulsie in care vom adauga pe rand mierea si otetul balsamic. Se amesteca si in functie de preferinta se mai poate adauga putina sare. Punem feliile de vanata in sos, se acopera cu folie de plastic si se baga la frigider pentru cateva ore.

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete marinate" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Multicooker Turbo Express

- 700 lei
1499.99 lei
799.99 lei

COMENTARII (31)

Miha 1

20.12.2011, 21:52

Silvia

Miha 1

20.12.2011, 21:52

Vaiii...mai Medi...cum n-am vazut eu ca mi-ai scris. Ai ramas numa cu salivatul pe baza mea...

Ancutsa 1

23.12.2017, 08:59

Arata tare bine!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane

de oanapl 8

la 17:37

Hotdog la cuptor - Rețeta rapidă și savuroasă

pe 12.09 la 16:13

Prăjitură cu mere - Fragedă și delicioasă

pe 12.09 la 15:29

Brioșe cu broccoli și brânză - Rețeta baby-friendly și gustoasă

pe 12.09 la 10:51

Chec cu banane și nectarine - Deliciu aromat și fraged

pe 11.09 la 08:44

TOP
utilizatori

RODIMUR

911 puncte

vasimur

616 puncte

abstract01

500 puncte

mihaelar63

307 puncte

Caty

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Briose cu cascaval