O mancare cu legume...tare gustoasa !
Vinetele le spalam si le feliem felii subtiri pe lungime. Presaram sare si lasam cateva minute la scurs.
Incingem o tigaie si punem putin ulei. Prajim feliile de vanata pe ambele parti, dupa care le scoatem pe un servet de hartie si le rulam.
Separat, curatam ardeii si ii taiem fasii subtiri.
Ceapa o curatam si o tocam marunt.
Intr-o tigaie, punem la calit in putin ulei, ardeii impreuna cu ceapa, amestecand din cand in cand.
Adaugam apoi sucul de rosii cu 1/2 pahar cu apa. Dam la foc mic si lasam sa fiarba sucul. Potrivim de sare si piper.
Punem jumatate din cantitatea de parmezan si amestecam usor.
Punem sosul cu ardei intr-un vas pentru cuptor. Asezam rulourile de vanata si presaram restul de parmezan.
Dam vasul la cuptorul incins, la 200 grade C, pentru 10-15 minute.
Servim vinetele cu sos cald presarate cu patrunjel tocat.
Pofta buna !