Vinete acordeon

de nadina73 in Aperitive / Garnituri, 28 Apr 2010 | 7180 vizualizari

 

super bune

 

INGREDIENTE

  • 2 vinete potrivite
  • 4-5 feliute de cascaval
  • 5-6 feliute de bacon
  • 1 rosie
  • 2 linguri sos de soia-optional
  • 3-4 dinti de usturoi
  • 50 ml apa
  • 1 lingura de unt
  •  cascava ras se pune deasupra
  • sare ,piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vinete acordeon:

Se spala vintele apoi se taie pe lungine feliute pana la cotor

Se sareaza si se pipereaza bine

Se pune cate o feliuta de bacon apoi una de cascaval si tot asa pana la capat depinde in cate feliute taiati vanata

Rosia se taie feliute si se pune si ea intre bacon sau cascaval

Usturoiul se piseaza bine apoi se amesteca cu sare si putina apa(50 ml)

Vinetele se pun intr-un vas (eu am pus de yena)uns bine cu unt si 2 linguri sos de soia(daca va place)apoi se pune usturoiul si se pune la cuptor pentru 15 minute apoi se scot si se pune cascavalul ras dupa care se mai lasa 15-20 minute la cuptor

pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Vinete acordeon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

Supă cremă de sparanghel și broccoli - Simplă și gustoasă

pe 01.07 la 11:22

Panna Cotta cu zmeura  - Deliciu fin si cremos

pe 30.06 la 22:09

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vinete umplute