Vin fiert

de Sylvia in Bauturi, 22 Ian 2010 | 6781 vizualizari

 

Ce poate fi mai tentant intr-o seara de iarna decat o cana cu vin fiert fierbinte?

 

INGREDIENTE

  • Avem nevoie de o sticla de vin, eu am ales un vin italian Chianti,
  • 2 linguri de zahar,
  •  cateva boabe de piper ( eu am pus amestec de mai multe boabe) ,
  • un baton de scortisoara,
  • o jumatate de portocala
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Vin fiert:

     Se pune vinul la fiert impreuna cu zaharul, piperul si batonul de scortisoara. Cand da in clocot adaugam bucatile de portocala taiate marunt si lasam sa clocoteasca cateva minute .

     Dupa ce a fiert cateva minute stingem focul si mai adaugam putina apa. Se serveste fierbinte, garnisit cu bucati de portocala. Este minunat, aromat si fierbinte, parca iti patrunde pana in suflet .

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Vin fiert" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (2)

Bucataras 1

22.01.2010, 23:43

adevarul e ca la ce geruri sint acum in romanica noastra...merge un vin fiert

Sylvia 1

24.01.2010, 00:00

Bucataras recomand reteta cu mana pe inima incalzeste si sufletul

COMENTEAZA

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Vin fiert cu măr și scorțișoară