pentru ca ador sa gatesc pentru copii mereu incerc sa dau si o forma haioasa de animal sau vreun desen mai vesel ceva ca sa impresionez micii mofturosi.
Se fierbe orezul intai in putina apa si apoi cand apa a scazut aproape de tot se adauga paharul de lapte si se mai lasa sa se umfle orezul si sa absoarba tot laptele.Adaugam spre sfarsit si putin sirop de capsuni pentru a-l indulci.
Separat topim ciocolata amaruie la Bain Marie si apoi o lasam sa se raceasca putin.O adaugam in orez si amestecam pe foc mic pana se incorporeaza de tot si orezul devine maron inchis.Apoi se aseaza cu o lingura mare pe un platou alb gramajoare de orez cu ciocolata si se incepe aranjarea lui in forma de veverita.
Dupa aceea se sterg cu un servetel putin umed marginile farfuriei.Ornam cu putina pudra de cacao toata veverita.Facem ochisorul si burtica cu frisca alba si peste frisca la ochisor asezam un bob de mura neagra. Apoi din lingurita de marmelada de portocale facem o ghinda care trebuie pusa intre labutele veveritei. Pe botic picuram un strop de sirop de capsuni si la gat ii punem 3 stelute din zahar. Mai presaram putina nuca de cocos peste frisca de pe burtica.