Vegeta naturala

de Sylvia in Muraturi, 11 Feb 2010 | 10174 vizualizari

COMENTARII (13)

cory 1

11.02.2010, 14:38

super

AlinaL 1

11.02.2010, 15:10

Sunt fan vegeta naturala!! Bravo!

Oana 1

11.02.2010, 16:00

Foarte bine arata, Sylvia! Si zici ca uscate in cuptor nu se mixeaza bine? nu se fac praf in blender? as incerca si eu...aparatul de deshidratare e suuuper

Brindusa 1

11.02.2010, 16:01

Sylvia 1

11.02.2010, 16:30

Ma bucur ca va place reteta e chiar super buna, mai faceam asa amestec dar fara ceapa si fara asa multa sare si asta a schimbat tot,merita sa incercati. Am folosit-o deja de cateva ori la gatit si e super, merita

Sylvia 1

11.02.2010, 16:34

Oana am incecat cu ele uscate in cuptor dar s-au betonat tare, le-am uscat pe minim si cu usa intredeschisa. Nu le-am mai putut macina ca si in reteta aceea, desi am aparat exact de acela de la Mulinex, un fel de blender mic f puternic care macina si carnea....Cred ca o sa imi cumpar aparat de deshidratat alimente ca merita clar dar acum s-ar putea sa vin pana in Romania in 2 saptamani si nu ma incurc cu comada si livrari pe net. Merci de link-uri

cccris 1

11.02.2010, 16:58

Super! Eu mi-am facut din toamna pungute mici cu ardei capia, gogosari, morcovi, pastirnac, marar, patrunjel, leustean, conopida, dovlecei, praz, etc. Cind vreau sa fac o mincare scot punguta cu leguma care imi trebuie si arunc in oala. Mi-e mult mai usor si a fost si mai ieftin decit sa iau acum ardei si mai stiu eu ce.

silvi0ara 1

22.02.2010, 21:12

anisoara 1

28.02.2010, 16:21

Sylvia eu prepar aceasta receta de mai mult de 20 de ani cu 10 de kg de legume si ierburi , inafara de ceapa.Peurma se toarna prin borcane de 500 ml sterilizate , se pun capac la fiecare borcan si se sterileaza la cuptor. Am aceasta vegeta ca adausuri la diferite mancaruri pe toata iarna si primavara. O metoda de taiere a legumelor -dau legumele prin masina de tocat si le conservez pe iarna, alta le tai in cuburele sau in fisii lungi. Ceapa nu am pus niciodata , pentru ca ea este in orice anotimp al anului in stare proaspata. Si parerea mea , ca ceapa da un miros specific dupa atita timp de pastrare la frigider in stare prospata maruntita. Poate nu am dreptate

Sylvia 1

01.03.2010, 23:33

Anisoara eu nu am tinut-o mult la frigi si mi se pare super ok combinatia, e diferita fata de legumele puse separat ca se combina aromele si se potenteaza gustul. Imi voi comanda si aparatul acela de deshidratat legume si chiar fac vegeta de casa praf, abia astept.

Adinuta 1

12.03.2010, 15:49

Sylvia, foarte buna reteta! felicitari pentru aparatul de deshidratat, am si eu in plan, chiar am cautat si in polonia sunt de tot felul, aici sunt foarte apreciate ciupercile uscate, care se fac in aparatul de deshidratat. Cred ca la cuptor nu merg uscate legumele, pentru ca oricat ar fi de mic focul, se coc. O idee ar fi pe calorifer. Dar daca ai gasit un aparat de des accesibil ca pret, o sa il folosesti si la alte retete, mai ales in zilele de post! Vei vedea ca e foarte util

nadina73 1

17.03.2010, 21:43

am incercat reteta e grozava

cory 1

09.09.2010, 15:15

eu de ce nu gasesc aici in italia patrunjel radacina???

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Gogosari umpluti cu varza alba si morcov, in otet