Varza umpluta

de vero_closca in Porc, 29 Mai 2010 | 4016 vizualizari

 

baiatul meu cel mare numeste aceasta reteta "sarmaluta uriasa".

 

INGREDIENTE

  • 500 g carne tocata de porc
  • 1 legatura ceapa verde
  • 1/2  legatura marar
  • 1/2 legatura patrunjel
  • 1-2 oua
  • sare
  • piper
  • cimbru
  • pasta de rosii(amestecata cu putina sare si piper)
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Se amesteca carnea tocata cu ceapa si verdeturile tocate fin,cu oul,sare,piper si cimbru.

Varza se curata,se spala si i se scoate cu grija miezul,se condimenteaza pe toate partile cu sare si piper, apoi se umple cu amestecul de carne. Se aseaza intr-o tava,se toarna o cana de supa de legume si se da la cuptor pt o ora la foc mediu.

Din cand in cand se stropeste cu sosul din tava ca sa nu se usuce. Cu 10 minute inainte de a opri focul torni deasupra sosul de rosii.Servesti fierbinte.

Pofta mare!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (6)

ANCA 1

29.05.2010, 11:19

f buuuun si Miha a facut varza umpluta, asemanator, anul trecut.. de cand zic si eu, si nu apuc

Roxana 1

29.05.2010, 12:26

ce tare

Rocsi 1

29.05.2010, 19:39

super interesanta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc cu varza dulce