Varza umpluta

de Lau in Mancaruri cu carne, 12 Sep 2011 | 4526 vizualizari

 

by miha cu mici modificari

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 200 g orez
  • 1 ceapa mare
  • 1 ou
  • 3 linguri ulei
  • sare
  • piper
  • 2 cani suc de rosii
  • patrunjel verde
  • cimbru si busuioc
  • 100 g kaizer
  • 1 rosie
  • 1 ardei
Portii: -
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza umpluta:

Varza curatata si spalata, se scobeste pana ne raman cateva frunze

Ceapa o calim in ulei, adaugam rosia data prin razatoare, ardeiul tocat, apoi adaugam sucul de rosii, kaizerul taiat, orezul si lasam sa fiarba pana scade sucul de rosii. Lasam la racit, adaugam patrunjel, sare, piper, busuioc si amestecam.

Cu acest amestec umplem varza, iar restul de spatiu il umplem cu varza tocata marunt

Se aseaza intr-o cratita, se adauga sucul de rosii, completam cu apa 3/4 din inaltimea verzei. Aadaugam o creanga de cimbru si o foaie de dafin

Acoperim cu o folie de aluminiu si dam la cuptor cca 1 ora

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza umpluta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Varza murata cu kaizer