Varza noua calita

de ralu_ca in Mancaruri de post, 17 Iun 2013 | 33569 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 verze medii
  • 5 cepe (noi )
  • 2 borcane de rosii cherry in suc propriu
  • sare
  • 1 ceasca ulei
  • marar
  • 1 ceasca bulion
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza noua calita:

Varza am curatat-o de frunzele care nu aratau foarte bine, am trecut-o prin jet de apa si am tocat-o marunt dupa care am pus sare si am "framantat-o" bine.

Intr-o cratita am turnat o ceasca de ulei, l-am incins apoi am adaugat ceapa taiata marunt, am calit-o cateva minute, apoi rosiile. Le-am "invartit" de cateva ori in cratita, apoi am pus cate o "mana" de varza si am amestecat, pana s-au incorporat foarte bine. Am turnat si 1 cana cu apa si bulionul, am lasat-o pe foc 10 min dupa care am introdus-o la cuptor.

Cand e aproape gata am tocat mararul si l-am amestecat in varza. Am mai lasat cateva minute, apoi a fost numai buna de servit.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza noua calita" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Ghiveci de legume