Varză murată cu bacon

de Panacris in Mancaruri cu carne, 17 Feb 2013 | 5413 vizualizari

 

Un fel principal savurat în oricare anotimp!

 

INGREDIENTE

  • varză murată cca. 2000 g,
  • ceapă galbenă 2 bucăți,
  • morcovi 2 bucăți,
  • bacon cca. 300 g,
  • piper proaspăt măcinat,
  • cimbru,
  • foaie de dafin,
  • mărar uscat,
  • boia de ardei dulce
Portii: 8
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varză murată cu bacon:

Ceapa se curăță, se căleșete în puțin ulei si apă, împreună cu morcovii și baconul, tocate mărunt. Între timp varza murată se taie fideluță și se adaugă la amestecul de ceapă și bacon. Se asezonează de mirodenii, se transferă în oala sub presiune, se completează cu cca. 1500 ml apă și se lasă la fiert sub presiune cca. 35 de minute. Se servește fierbinte alături de mămăliguță sau pâine proaspătă!

Poftă bună!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varză murată cu bacon" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Khachapuri - Plăcintă tradițional georgiană cu brânzeturi

pe 31.12 la 10:43

Ciorbă de legume acrită cu zeamă de varză - Rețeta gustoasă și răcoritoare

pe 31.12 la 10:09

Ruladă cu cremă de ciocolată și caramel - Desertul rapid și delicios de casă

pe 30.12 la 15:13

Buturuga cu crema de castane - Reteta delicioasa fara zahar

pe 28.12 la 22:08

TOP
utilizatori

RODIMUR

2166 puncte

Catalina L

1672 puncte

Rocsi

1388 puncte

mirela0911

1000 puncte

abstract01

400 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Muşchiuleţ de porc învelit în bacon cu cartofi dulci şi pere