Pieptul de pui il taiem ca pentru snitel apoi fasii si il punem la macerat cu 2 linguri de ulei,sucul de lamaie, sosul de soia, otetul basmatic si lingurita de piper maciat; cel mai bine ar fi sa lasat puiul la macerat de pe o zi pe alta, asa v a da gust mai bun la varza;
Punem 2 linguri de ulei intr-o tigaie si punem fasiile de pui si carnatul taiat la prajit (fara sucul ce a ramas de la macerat); dupa 5 minute punem ceapa taiata cubulete, o lasam pana prinde un pic de culoare;
Intre timp taiem jumatatea de varza in cubulete si o frecam cu lingurita de sare; amestecam tot si acoperim pt. 5 minute, apoi punem un paharel de apa, boabele de piper, foile de dafin si lasam sa fiarba acoperit timp de 30 minute amestecand din cand in cand;
Rosiile scoase din ulei le taiem cubulete si adaugam in oala; dupa 5 minute punem si bulionul si mai lasam inca 10-15 minute fara capac pt. a scadea un pic; decoram cu o frunza de pantrunjel,