Varza cu mamaliguta

de Pasiune pentru bucatarie in Mancaruri cu carne, 22 Iul 2010 | 3960 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • -1 varza mare
  • -1 morcov
  • -2 cepe
  • -costiata afumata(eu nu am pus)
  • -ardei gras
  • -sare,piper,patrunjel
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu mamaliguta:

varza se taie pe jumatate,apoi fiecare jumatate se toaca marunt

Ceapa si ardeiul se toaca marunt,morcovul se da pe razatoare si se calesc in ulei incins(daca folositi costita mai intai o rumeniti pe aceasta in ulei si apoi adaugati legumele).

Dupa ce legumele s-au inmuiat se pune varza si se amesteca bine pana mai scade din volum,apoi se adauga un pahar cu apa si se lasa sa fiarba.
Spre sfarsit se pune sare si piper dupa gust si putina sare de lamaie pentru gustul acrisor.Se serveste cu mamaliguta si ardei iute.


 

TIPS-URI

1

varza nu se freaca cu sare deoarece se va inmuia fff rau la fiert!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

ieri la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Tocanita de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie