Varza cu carne de la oala

de -Licurici- in Porc, 18 Dec 2015 | 3189 vizualizari

 

O mancare simpla si extrem de gustoasa, care s-a terminat imediat :D

 

INGREDIENTE

  • o varza mare;
  • 500 g carne de la oala;
  • o cutie rosii tocate;
  • 1 ardei;
  • marar;
  • fulgi de chilli;
  • sare, piper
Portii: 4
Timp de preparare: sub 120 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carne de la oala:

Am pus carnea la topit si m-am apucat de legume. Varza am tocat-o, apoi am frecat-o cu sare. iar ardeiul l-am taiat in bucati mai mici.

Am pus putina untura topita intr-un vas termorezistent, apoi am adaugat varza si restul ingredientelor si apa, le-am amestecat, le-am condimentat si le-am bagat in cuptor pentru o ora si jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carne de la oala" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

ieri la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

Fish and chips - Crochete delicioase de pește cu cartofi prăjiți

pe 03.07 la 08:33

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Piept de porc la gratar cu cartofi noi