Varza cu carnati la cuptor

de Corinuta in Porc, 20 Sep 2015 | 19961 vizualizari

 

by Mirelus. Tare buna este, usor de facut si dispare rapid din tava!

 

INGREDIENTE

  • 1 capatana de varza de aprox. 1,5 kg
  • 1 carnat semiafumat de cca 300 g
  • 300 g rosii mici cherry bine coapte
  • 1 ceapa mare
  • 6 linguri ulei
  • 4 linguri sos de rosii
  • sare, piper macinat
  • 1/2 lingurita boia
  • unt ptr uns tava
Portii: 4
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza cu carnati la cuptor:

Curatam si taiem ceapa julienne, apoi o punem la calit in 3-4 linguri ulei intr-o cratita incapatoare. Taiem si varza fideluta si o adaugam la calit peste ceapa, la foc mic, amestecand din cand in cand. Condimentam cu sare, piper si boia.

Punem la incalzit intr-o tigaie uleiul ramas, taiem carnatul felii si il prajim pe ambele parti pana se rumeneste frumos.

Dupa aproape 30 de minute de calit, adaugam peste varza feliile de carnat, rosiile taiate cubulete, sucul de rosii si amestecam bine. 

Ungem o tava ceramica cu unt si preincalzim cuptorul. Turnam mancarica de varza in tava, nivelam frumos si o dam la cuptor pentru circa 30 de minute. 

Pofta buna!

TIPS-URI

1

condimentati cu cateva fire de cimbru daca aveti

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza cu carnati la cuptor" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (27)

MOKUSKA 1

21.09.2015, 10:18

Gherca Daniela 1

21.09.2015, 13:13

buna, buna!

Corinuta 1

22.09.2015, 21:14

Multumesc!

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Cotlet de porc la cuptor pe pat de legume