Varza calita cu costita si carnat

de nadina73 in Mancaruri cu carne, 7 Oct 2010 | 11940 vizualizari

 

buna rau de tot

 

INGREDIENTE

  • 1 varza
  • 6-7 bucati de costita
  • 7-8 bucati de carnat afumat
  • cimbru
  • marar
  • sare
  • piper
  • 150 ml pasta de tomate
  • 1 ceapa
Portii: 1
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza calita cu costita si carnat:

Se spala costita si carnatul se pune la fiert intr-o cratita cu 1 ceapa taiata feliute si 1 canita de apa,se lasa sa fiarba acoperite cu capac aproximativ 1 ora la foc mic

Varza se toaca sau se taie marut dupa care se framanta putin cu sare si piper.

Se pune intr-o cratita putin ulei dupa care se pune varza tocata ,cimbru si marar si putina apa se lasa sa fiarba cu capac aproximativ 40 minute dupa care se pune pasta de tomate si se scoate cimbru si mararul afara si se mai da un clocot si se pune carnatul si costita .

Se serveste cu mamaliguta

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza calita cu costita si carnat" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

Bunica 1

07.10.2010, 20:30

Vreau si eu o lingura de varza, ca la carnat au atentat fetele inaintea mea, ba l-au bucatit ,ba l-au vrut intreg........deci ....s-a duuuus

liana_geicu 1

07.10.2010, 21:56

Mancarea mea preferata, eu vreau o bucata de costita!

nadina73 1

13.10.2010, 13:30

este pt toata lumea

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Crostini cu ciuperci - Gustarea crocantă plină de savoare

ieri la 08:45

Brioșe cu măsline și brânzeturi - Aperitivul super gustos și rapid

pe 16.06 la 09:24

Bruschete cu ceapă caramelizată și feta - Gustarea delicioasă care te cucerește

pe 13.06 la 18:21

Cremșnit fraged - Rețeta delicioasă și ușor de făcut

pe 13.06 la 11:01

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

RODIMUR

1117 puncte

Rocsi

528 puncte

vasimur

183 puncte

mihaelar63

100 puncte

abstract01

100 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Varza a la Cluj, o reteta traditionala plina de savoare