Varza acra cu cartofi la cuptor- post

de Dana Cristea - pusikmea in Mancaruri de post, 31 Mar 2010 | 14553 vizualizari

 

aceasta mancarica o stiu de la o fosta colega basarabeanca, cand am vazut prima oara am zis k sigur nu-mi place, dar cand am gustat, nu ma puteam oprii ;)

 

INGREDIENTE

  • o varza acra ( murata)
  • 4 cartofi
  • 1 morcov
  • cativa catei de usturoi
  • sare
  • piper
  • boia dulce
  • oregano
  • cimbru
Portii: -
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu cartofi la cuptor- post:

se spala cartofii si morcovul, cartofii ii taiem cubulete, morcovul rondele, se curata usturoiul si-l punem intr-o tava e yena cu putin ulei, peste care punem cartofii si morcovii, apoi varza taiata fideluta, condimentam si punem o cana de apa in care am dizolvat sare, deasupra punem folie de aluminiu, iar spre sfarsit o luam daca vreti sa prinda o culoare aurie.

lasam la cuptor cca o ora jumatate.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu cartofi la cuptor- post" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Rulada de cartofi cu legume (de post)