Varza acra cu carne de porc si smantana

de Rahela Velicu in Porc, 21 Ian 2018 | 4088 vizualizari

 

Si cand ma gandesc ca pana de curand nu mancam varza acra... mare pierdere :))

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 700-800 g pulpa de porc
  • 1 cana de zeama de varza
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • piper
  • smantana
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu carne de porc si smantana:

Mai intai tocam varza, ii adaugam 1 cana de zeama de varza si 1 cana de apa, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si punem la fiert 35-40 de minute.

Adaugam pasta de tomate, inca 1 cana de apa, piper si dam la cuptor pentru inca 40-45 de minute. Mai amestecam din cand in cand si mai adaugam apa, daca este nevoie.

Adaugam carnea prajita si mararul si mai lasam inca 15-20 de minute la cuptor.

Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu carne de porc si smantana" nu uita sa-i faci un review.
DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Varza a la Turda (la vas roman)