Varza acra cu carne de porc si smantana

de Rahela Velicu in Porc, 21 Ian 2018 | 3922 vizualizari

 

Si cand ma gandesc ca pana de curand nu mancam varza acra... mare pierdere :))

 

INGREDIENTE

  • 2 verze
  • 700-800 g pulpa de porc
  • 1 cana de zeama de varza
  • 1 ceapa mare
  • 1 morcov
  • 3 linguri pasta de tomate
  • marar
  • piper
  • smantana
Portii: 9
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra cu carne de porc si smantana:

Mai intai tocam varza, ii adaugam 1 cana de zeama de varza si 1 cana de apa, ceapa tocata marunt, morcovul ras pe razatoarea cu ochiuri mari si punem la fiert 35-40 de minute.

Adaugam pasta de tomate, inca 1 cana de apa, piper si dam la cuptor pentru inca 40-45 de minute. Mai amestecam din cand in cand si mai adaugam apa, daca este nevoie.

Adaugam carnea prajita si mararul si mai lasam inca 15-20 de minute la cuptor.

Servim cu smantana.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra cu carne de porc si smantana" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Gazpacho: Rețeta simplă și rapidă pentru o supă delicioasă de vară

pe 21.06 la 16:31

Placinte daneze cu caise - Un desert rapid si delicios

pe 21.06 la 15:41

Tarta cu ciocolata, visine si cirese - Un desert delicios cu fructe

de laura_n 7

pe 21.06 la 14:34

Mancare de mazare cu pulpe de pui - Reteta gustoasa si rapida

de laura_n 7

pe 21.06 la 14:07

Pește la cuptor, cu roșii și măsline - Rețeta gustoasă și sănătoasă

pe 21.06 la 10:45

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

2278 puncte

Rocsi

695 puncte

Lau

Lau 9

260 puncte

vasimur

163 puncte

oanapl

139 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
citeste mai mult
Cum să recunoști un ulei de măsline de calitate
RETETA RECOMANDATA
Varza ca la Mama Acasa