Varza acra calita cu kaiser

de dentistutza in Mancaruri cu carne, 20 Feb 2011 | 8253 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 2 verze murate tinute in apa rece cateva ore
  • 1 cutie sos POMITO (imagine)
  • 2 lingurite boia dulce
  • 3 frunze dafin
  • 1 lingurita boabe piper
  • ulei masline
  • 2 lingurite zahar (optional)
  • 4-5 catei usturoi taiati feliute subtiri
  • 200 gr. bacon sau Kaiser
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Varza acra calita cu kaiser:

Varza se taie fideluta si se pune intr-o cratita la calit cu ulei de masline, boia, piper si frunze de dafin. Se amesteca din cand in cand timp de circa 20 minute pe foc potrivit.

Kaiserul se taie bucatele si se rumeneste rapid intr-o tigaie ,separat.

Se ia de pe foc, se toarna cutia de sos Pomito amestecata cu zaharul si 1/2 cana apa se adauga kaiserul si se baga la cuptor pt. 30 minute.

Daca ti-a placut reteta noastra "Varza acra calita cu kaiser" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Salată de ciuperci cu maioneză - Rețeta rapidă și gustoasă

pe 19.12 la 09:41

Cozonac Babka cu cremă de ciocolată - Rețeta gustoasă și aromată

pe 19.12 la 09:30

Pâine cu rozmarin și fulgi de sare - Rețeta festivă pentru sărbători

pe 18.12 la 09:53

Brăduț cu ciocolată - Desertul rapid și festiv pentru sărbători

pe 16.12 la 11:18

Cozonac cu cremă de fistic - Desertul perfect pentru sărbători

pe 13.12 la 15:25

TOP
utilizatori

Rocsi

1176 puncte

RODIMUR

1161 puncte

MotanLaOale

1145 puncte

mihaelar63

1103 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

DEGRESANT UNIVERSAL
PENTRU CASA TA
îți prezintă:
Rețete de Sărbători
Premii
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru cei care înscriu rețete
10X
Coșuri cu produse
Chanteclair
pentru autorii rețetelor
Mecanism concurs
1
Adaugă linkul rețetei favorite de Sărbători din bucataras.ro sau gustos.ro sau culinar.ro sau reteteculinare.ro
2
Lasă adresa de email să te contactăm în caz că ai câștigat
3
Intră în concurs pentru unul dintre premiile Chanteclair
Înscrie-te în concurs
 
RETETA RECOMANDATA
Pulpe de pui, pe pat de legume