Urzici cu mamaliguta

de ralu_ca in Mancaruri de post, 27 Apr 2013 | 9498 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • urzici_( am cules o galeata )
  • delikat
  • 2 linguri faina
  • 1 capatana usturoi
  • zeama de la urzici
  • 2 lg ulei
  • ou ochi
Portii: 4
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urzici cu mamaliguta:

Mai intai spalam foarte bine urzicile. Intr-o cratita punem apa si cand fierbe punem urzilcile. Le fierbem pana acestea devin moi (approx 20 min). Apoi le punem in strecuratoare, le tocam si le amestecam cu faina ( amestecam foarte bine sa nu faca cocoloase ).  Intr-o cratita incingem uleiul si adaugam urzicile si zeama cat sa se acopere. Lasam sa fiarba si sa scada, iar spre final adaugam delikat, putina sare si ustoroiul tocat. Se mai amesteca pana consideram ca au gustul pe care il dorim.

Se serveste foarte bine cu mamaliguta si ou ochi.

Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Urzici cu mamaliguta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Mancarica de cartofi, cu costita afumata si legume, la tigaie

de vasimur 4

ieri la 16:54

Strudel din aluat foietaj cu budinca de vanilie si visine

de Caty 2

pe 06.07 la 18:42

 Torturi spirala cu zmeura  si La multi ani ! ( reteta cu nr 1800 )

pe 05.07 la 18:28

Reteta de briose cu ciocolata si fructe de padure

pe 05.07 la 15:03

Plăcintă cu iaurt - Rețeta delicioasă și ușor de preparat

pe 03.07 la 09:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Urzici