Ursulet in omleta

de corina241 in Aperitive / Garnituri, 23 Sep 2012 | 4707 vizualizari

 

INGREDIENTE

Pentru ursulet

  • 1 cescuta orez
  • 1 morcov
  • 1 ceapa
  • sare
  • piper
  • 1 lingura de ulei

Pentru omleta

  • 2 oua mari
  • sare
  • piper

Ornament:

  • felie de cascaval
  • patrunjel proaspat
  • boabe de piper
Portii: 2
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Ursulet in omleta:

Pregatim o craticioara in care punem uleiul,calim usor ceapa si morcovul,apoi adaugam orezul bine spalat si scurs.Daca avem zeama de la supa folosim o cana pentru a fierbe orezul si ii da un gust mai bun,daca nu punem sare,piper sau delikat.

Omleta o facem din 2 oua,batute bine cu sare si piper.

''Modelam'' ursuletul din orezul bine fiert,facem urechiusele,unde taiem bucatele de cascaval si le lipim usor ca in fotografie.Continuam cu corpul,pe care il acoperim cu omleta(plapumioara),iar la sfarsit scoatem si o labuta din orez cu cascaval si boabe de piper.

Mie asa mi-a iesit!Sper sa va placa!!!!

Daca ti-a placut reteta noastra "Ursulet in omleta" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Tarta cu zmeura si ciocolata de post

de Rocsi 9

ieri la 20:40

Gogoși pufoase de post - Rețeta gustoasă și vegană

pe 15.11 la 09:29

Taci și înghite - Rețeta tradițională românească plină de savoare

pe 14.11 la 10:41

Clătite Dubai - Răsfățul delicios cu savoare orientală

pe 13.11 la 09:37

TOP
utilizatori

Rocsi

1266 puncte

vasimur

1181 puncte

oanapl

1000 puncte

mirela0911

1000 puncte

Panacris

227 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Omleta cu ciuperci