Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza

de Ina in Aperitive / Garnituri, 3 Iul 2010 | 5812 vizualizari

 

Intrucat imi ramasese mamaliguta cam multa la masa de pranz, m-am gandit ca la cina sa o folosesc, realizand ceea ce vedeti mai jos.... A fost pe placul tuturor! ;)

 

INGREDIENTE

  • mamaliga rece
  • 150 g. kaizer
  • 150 g. specialitate daneza (numita in mod gresit in unele magazine, FETA )
  • 80 g. unt
  • 2 oua
  • patrunjel
Portii: 4
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza:

    Intr-un vas de yena am pus bucati de unt, kaizer putin prajit, bucati de specialitate daneza, apoi am acoperit cu felii de mamaliga rece. Am repetat operatiunea  cu inca un strat de  unt, kaizer, spacialitare daneza, ultimul strat fiind de mamaliga. 

    Am batut doua oua cu patrunjel tocat si le-am pus peste ultimul strat de mamaliga, apoi am dat totul la microunde, 10 minute  ( la cuptorul aragazului ar fi durat mai mult, dar mi-era prea foame ca sa astept...:-P )

    S-a papat totul cat ai clipi....

Daca ti-a placut reteta noastra "Mamaliguta in straturi, cu kaizer si specialitate daneza" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (25)

onuta 1

08.07.2010, 12:11

hm ce bunatate .nici nu stii cu ce sa incepi.

DIANA B 1

03.07.2011, 10:48



Ti-am gasit reteta pe goagal , c-aici n-o nimerisem , draga Ina

Ina 1

05.07.2011, 19:33

eu acum vad ce aranjamente urate faceam la inceputuri.....

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Muschiulet de porc cu gnocchi si mazare

de Rocsi 9

ieri la 21:02

Gustare cu chipsuri, brânză și miere - Rețeta rapidă și delicioasă

ieri la 08:10

Ruladă de dovlecei cu cremă de brânză și șuncă - Aperitivul gustos de vară

pe 15.07 la 09:49

Tartă Caprese - Simplă, rapidă și gustoasă

pe 14.07 la 10:06

TOP
utilizatori

Rocsi

1232 puncte

RODIMUR

1104 puncte

mirela0911

1000 puncte

Lau

Lau 9

157 puncte

vasimur

152 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Chiftelute de dovlecel si branza