Urechiuse cu miere si nuca

de mamaieelena in Prajituri, 18 Noi 2010 | 9948 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • un pachet de aluat fraged de 275gr(are o singura foaie) proaspat
  • 4 linguri cu miere
  • nuca pisata marunt 80-100 gr
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Urechiuse cu miere si nuca:

Se desface aluatul pe masa de lucru si ramane la grosimea initiala .Pe aluat se pune mierea si se intinde cu pensula de bucatarie apoi se presara nuca si se ruleaza aluatul din ambele parti si se unesc la mijloc.Cu un cutit de bucatarie ascutit bine se vor taia bucati de cate 2 cm si le asezam in tava cuptorului pe care am pus o hartie pergament unsa cu margarina .Vor sta la cuptor pana se rumenesc desupra.Cuptorul va fi dinainte incalzit la o temperatura de 200 grade.

Pofta buna

Daca ti-a placut reteta noastra "Urechiuse cu miere si nuca" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Clătită asiatică - Super gustoasă și ușor de făcut

ieri la 10:35

Prăjitură cu cacao, cremă de vanilie și căpșuni - Deliciu aromat și pufos

pe 06.06 la 13:47

Clătite bănățene - Gustul copilăriei

pe 06.06 la 12:34

Rulouri picante cu brânză și miere - Gustarea inedită și delicioasă

pe 06.06 la 10:12

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1252 puncte

mirela0911

1000 puncte

Constelatialeu

1000 puncte

vasimur

196 puncte

RODIMUR

186 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Rulada cu gem de prune si nuca