Prajitura cu prune

de ralu_ca in Prajituri, 23 Aug 2014 | 5358 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 18 prune
  • 10 oua
  • 10 linguri zahar
  • 10 linguri ulei
  • 9-10 linguri faina
  • 3 plicuri zahar vanilat
  • 1 fiola esenta vanilie
  • margarina uns tava
  • 5-6 linguri zahar pentru tapatat tava
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Prajitura cu prune:

O tava mai mare am tapetat-o cu hartie de copt, apoi uns-o cu margarina, am presarat zaharul si am asezat jumatati de prune. Intr-un vas am batut bine albusurile cu zaharul, zahar vanilat, apoi am adaugat galbenusurile si esenta, uleiul, iar la final faina, pana am obtinut o compozitie asemanatoare cu cea de chec. Am turnat in tava deja pregatita si am introdus la cuptor.

Dupa ce s-a copt, am scos din cuptor, am lasat sa se raceasca putin si am rasturna prajitura pe un platou. Cand s-a racit se portioneaza si se serveste... o bunatate !

Pofta buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Prajitura cu prune" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Placinta cu prune