Un pepenas nazdravan

de Constelatialeu in Dulciuri, 20 Ian 2013 | 3312 vizualizari

 

Imi place pepenele galben ala zemos nu malaiet.Iar cand e sezonul lor,musai sa-i combin cu niste inghetata si frisculita.

 

INGREDIENTE

  • 1-2 pepeni galbeni
  • 500 g inghetata de vanilie
  • 250 ml smantana pt.frisca
  • pepite de ciocolata
  • toping de zmeura ( capsuni)
Portii: -
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Un pepenas nazdravan:

Se taie pepenele in doua,se scobeste de seminte,se scurge de zeama care si-o lasa.Se umple cu inghetata,se orneaza cu frisca,pepite de ciocolata si toping de zmeura.

Daca ti-a placut reteta noastra "Un pepenas nazdravan" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Bavareza de iaurt cu sos de prune