Am incalzit 50 ml de apa dupa care am pus drojdia si am amestecat bine. Am pus faina intr-un bol peste care am pus apa cu drojdia, am pus smantana si ierburile, dupa care am pus restul de faina, uleiul si putina sare. Am lasat la dospit o ora-jumatate.
Dupa ce aluatul a crescut facem turtitele pe care le crestam cu un cutit. Le ungem cu ou si dam la cutor la 200 de grade timp de 30 de minute.
Nu o sa creasca foarte mult de aceea le zic turtite, sunt foarte aromate si merg foarte bine cu ceva bun peste ele. Fie ca e o crema de branza, pateu, zacusca sau orice altceva. E foarte delicios si aromat. Cum le-am scos din cuptor am fost cam dezamagita ma asteptam sa creasca mai mult sa fie mult mai pufoase, dar spre surprinderea mea sunt foarte bune si asa servite cu ce va place voua/dumneavostra cel mai mult.
Pofta buna va doresc!