Turte cu iaurt

de Miha in Piine, 19 Mar 2010 | 15149 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 300 g iaurt
  • 1 lingurita bicarbonat de sodiu
  • 1 lingurita sare
  • faina cat cuprinde, sa iasa un aluat ca cel de paine, usor lipicios
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Turte cu iaurt:

Bicarbonatul si sarea se amesteca cu putina faian, apoi se pun peste iaurt. Se framanta, adauagand faina, cate putin, pana obtinem un aluat asemanator celui de paine.

Alautul obtinut se lasa sa se odihneasca vreun sfert de ora, dupa care se taie bucati.Fiecare bucata de aluat se intinde in mainile unse cu ulei sau pe masa, cum va este mai usor.

Se coc in tigaie, fara ulei, pe ambele parti.

Sursa

Daca ti-a placut reteta noastra "Turte cu iaurt" nu uita sa-i faci un review.

COMENTARII (12)

Rocsi 1

20.03.2010, 11:15

nu am mai mancat turte de cand eram mica si ne facea mama..bune erau

crisad 1

20.03.2010, 18:11

mi-am adus aminte de copilarie cand ne facea mama turte le mancam cu branza rasa si unt (cat erau fierbinti ) bune rau

gospodinadecriza 1

20.03.2010, 18:19

Eu zic ca e de bine, daca ma uit si nu ma mai ia cu pofte! SAu pentru ca tocmai am mancat?

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

Unt de casa - Reteta simpla si rapida

pe 27.06 la 17:54

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
citeste mai mult
Cum a salvat Winston Churchill brânza Gorgonzola
RETETA RECOMANDATA
Paine cu ceapa si marar