Budinca cu stafide si branza de vaci

de Ubulika in Dulciuri, 16 Mai 2010 | 4314 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • o punga paste
  •  2-3 oua
  • branza de vaca
  •  zahar (in functie de cat de dulce o vreti)
  •  1 plic zahar vanilat
  •  o esenta rom
  •  o esenta vanilie
  •  smantana (optional)
  • stafide
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Budinca cu stafide si branza de vaci:

Am fiert pastele cu putina sare si putin ulei, atat cat scrie pe pachet. Le-am scurs si le-am dat printr-un jet de apa rece.
Intr-un castron am amestecat ouale cu toate ingredientele de mai sus. Peste aceasta compozitie am rasturnat pastele, le-am amestecat bine si le-am turnat intr-o tava, unsa cu putin ulei.
Se da la cuptor la foc potrivit, pentru aproximativ 30-35 min, pana se rumeneste oul. Cu 10-15 min inainte de a o scoate, puteti pune deasupra 1 ou batut, pentru a capata o culoare aramie.
Pofta buna!

Daca ti-a placut reteta noastra "Budinca cu stafide si branza de vaci" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Omletă țărănească - Micul dejun perfect

pe 02.07 la 16:48

Tiramisu cu căpșuni - Desert delicios la pahar

pe 02.07 la 15:59

Ciuperci pane cu sos de iaurt grecesc - Aperitiv delicios și rapid

pe 02.07 la 11:34

Rasol de vita la cuptor - Reteta pentru o friptura suculenta si frageda

de Caty 2

pe 01.07 la 19:36

Vinete umplute cu carne - Bune de te lingi pe degete

de laura_n 7

pe 01.07 la 15:43

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult » Vezi alte 25 de retete cu gorgonzola

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert prajitura frantuzeasca