Trigoane cu ciocolata

de reisnaor_2006 in Dulciuri, 9 Noi 2014 | 3104 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 gr faina
  • 3 oua
  • 150 ml lapte
  • 100 ml ulei
  • 100 gr zahar
  • drojdiuta-25 de grame
  • coaja rasa de lamaie
  • un varf cutit de sare
  • 1 tableta-2 de ciocolata,in functie de cate bucati iasa
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trigoane cu ciocolata:

Drojdia o dizolvam in laptele cald. Ouale le mixam impreuna cu zaharul, uleiul si sarea, turnam in castron peste faina, adaugam drojdia dizolvata, coaja de lamaie si framantam un aluat care sa fie moale si sa nu se lipeasca de maini. Lasam aluatul sa creasca, intindem o foaie subtire pe masa de lucru, taiem patrate pe care le umplem cu ciocolata, unim capetele si le asezam in tava de copt tapetata cu hartie de copt. Lasam la cuptor pana se rumenesc si le pudram cu zahar pudra.

Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Trigoane cu ciocolata" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

Recomandari pentru tine si casa ta

Aparat de vidat VS3190X-01

- 400 lei
1099.99 lei
699.99 lei

COMENTARII (16)

reisnaor_2006 1

09.11.2014, 22:05

multumesc Rux

MotanLaOale 1

10.11.2014, 00:56

MOKUSKA 1

10.11.2014, 15:43

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Pește cu sos de vin și usturoi - Rețeta gourmet și ușor de preparat

pe 28.06 la 15:45

Tartă fragedă cu fistic și căpșuni - Rețeta delicioasă și simplă

pe 28.06 la 15:15

Chipsuri de zucchini cu sos tzatziki - Aperitiv grecesc savuros

pe 28.06 la 10:59

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1353 puncte

oanapl

1012 puncte

Constelatialeu

1007 puncte

RODIMUR

973 puncte

Panacris

345 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Desert clatite aromate la sticla cu mascarpone si inghetata