Trandafiri aperitiv

de mimmi in Aperitive / Garnituri, 23 Mai 2011 | 6847 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 500 g foietaj
  • salam

 

Portii: 10
Timp de preparare: sub 15 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Trandafiri aperitiv:

Taiem foietajul fasii de cca 2 cm latime.

Salamul il taiem felii subtiri si fiecare felie o taiem in jumatate.

Punem pe toata fasia felii de salam si rulam.

Dintr-o fasie de foietaj facem 2-3 trandafiri.

Ii punem in tava pe hartie de copt si ii dam la cuptor pentru cca 25 de minute.

Pofta Buna !

Daca ti-a placut reteta noastra "Trandafiri aperitiv" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Vol-au-Vent cu salata de Oua