Tortilla de patatas

de love_cherry in Aperitive / Garnituri, 27 Iun 2012 | 4625 vizualizari

 

o reteta cu specific spaniol:) o sa revin sper cat mai curand,cu o paella.

 

INGREDIENTE

  • 5-6 cartofi medii
  • 5-6 oua
  • 1 ceapa mare
  • ulei de masline
  • sare
Portii: -
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortilla de patatas:

Se curata cartofii si se taie feliute patrate sau nu conteaza forma si sa fie feliute subtiri.

Se curata si se taie ceapa marunt.

Se pun peste cartofi si se pun putin la fiert(5-10min) cat sa se inmoaie.

Intre timp batem ouale spuma cu sare.

Se scot cartodii si ceapa,se scurg de apa,se pun intr-un vas si se adauga ouale.

Se amesteca,se unge tava cu ulei si se pune aceasta compozitie in tigaie.

Se lasa cam 10 min pe ambele parti pana se face aurie.

POFTA BUNA!!

 

TIPS-URI

1

ca sa aiba un gust cat mai original se adauga jamon york. Iese senzational

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortilla de patatas" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (19)

love_cherry 1

28.06.2012, 12:12

Sim0na 1

28.06.2012, 14:37

Tare buna este!!

MiaBianca 1

18.12.2013, 11:28

imi place ca nu se mai prajesc cartofii, o sa incerc varianta asta

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

2505 puncte

Caty

2086 puncte

Constelatialeu

1012 puncte

bucatarasa

550 puncte

vasimur

161 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

 
Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola

Răsfață-te cu o salată fresh și sofisticată, combinând nectarine caramelizate, brânză gorgonzola și... citeste mai mult

Salată cu nectarine caramelizate și brânză gorgonzola
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
citeste mai mult
Pe urmele gorgonzolei, una dintre cele mai apreciate brânze din Italia
RETETA RECOMANDATA
Tortilla spaniola