Tortellinni cu carne si sos de rosii

de Miha in Tortellini, 12 Dec 2009 | 8408 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 250 g tortellinni cu prosciutto
  • 4 rosii
  • 2-3 linguri ulei de masline
  • sare si piper
  • busuioc
  • 2 catei usturoi
  • cascaval ras
Portii: 4
Timp de preparare: sub 30 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tortellinni cu carne si sos de rosii:

Pastele se pun la fiert in apa cu putina sare, conform indicatiilor de pe ambalaj.

Rosiile se oparesc si se curata de coaja. Se taie marunt si se pun intr-o tigaie. Se inabusa in 2-3 linguri de ulei de masline. Se adauga usturoiul taiat in 2, busuiocul, sare si piper.

Cand sosul este gata, se scoate usturoiul si se adauga pastele fierte si scurse de apa.

Se servesc fierbinti presarate cu cascaval ras din belsug.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tortellinni cu carne si sos de rosii" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tortellinni cu carne si sos de rosii