stim cu totii ca mancarea italienilor este f buna si f rapid de facut, acest fel de mancare se poate manca atat la pranz cat si seara, mai ales pt cele ca noi care in curand n-o sa mai avem loc pe usa :D
Punem tortellini la fiert, ii lasam cat ne indica timpul de fierbere de pe pachet, in cazul meu 12 min.
Intre timp calim partea alba de la usturoi in putin ulei de masline, dupa care punem sunculita, o lasam putin pana se rumaneste frumos, apoi punem ciupercile taiate felii si lasam sa se inabuseasca bine impreuna.
Dupa ce a scazut apa care si-au lasat-o ciupercile punem sucul de rosii si putina apa, lasam pana se formeaza un sos.
La sfarsit dregem cu smantana, condimentam cu sare si piper dupa gust si peste acest sos punem tortelinii pe care i-am scurs bine.
Deasupra presaram cascaval ras sau parmezan si frunzele de la usturoi.
Pofta buna!