Am facut si eu azi un tort rapid, noua nu ne place foarte dulce va rog sa tineti cont ca daca va place destul de dulce sa adaugati zahar dupa gust in umplutura si bineinteles in frisca.
Eu in frisca nu am pus zahar deloc caci bombonele de decor cu gust de fructe de padure sunt dulci destul, si in umplutura iar nu caci ciresele pt umplutura de torturi au destul zahar in ele dupa gustul nostru.
Un tort rapid si simplu, de facut la minut :)
Se imbraca o forma cu folie alimentara.Se incepe cu claditul tortului, se sfarama primul strat de chec cu mana si apoi se aplatizeaza putin cu ajutorul palmei curate.
Se pune primul strat de umplutura. Umplutura se face din amestecul de kwark(putiti folosi branza de vaci! ) cu ciresele din conserva.
Se cladeste asa tot tortul ultimul strat fiind de blat de chet zdrobit intre degete si aplatizat usor cu palma.
Se acopera cu folie alimentara si se da cateva ore la frigider, pe raftul de jos unde e mai rece.
Se scoate se aseaza pe platou, si cu o miscare ferma se intoarce.Se desface folia, se decoreaza cu frisca si apoi dupa preferinta.