Checul (eu l-am cumparat din supermarket direct facut) se taie felii subtiri si se cladeste primul strat in tava de tort in care s-a pus folie alimentara, se aplatiseaza bine cu mana.
Se pregatesc budincile pe foc cu lapte dupa instrictiunile de pe plic, se lasa sa se potoleasca.
Se toarne budinca de ciocolata peste primul strat de chec.Se aduga apoi jumatate din cana de grane pentru amestec cu lapte pt copii, si apoi cu mana se zdrobeste chec uniform formandu-se un start.
Deasupra se toarna si budinca de vanilie.
Se repeta stratul de grane si restul de chec ramas drobit cu mana (faramitat) apoi se aplattizeaza bine cu mana.
Se acopera cu folie alimentara, se aseaza deasupra o farfurie mai grea si se da la rece.Eu l-am scos afara pe frig e gata rece de taiat in cca 1 ora.
Se desface folia se rastoarna de 2 ori, se taie in bucati mari se presara cu cacao granulata si se mananca cu lingurita.
Se pastreaza la rece.