Tort Pasqual Sarat

de Krystal in Aperitive / Garnituri, 18 Iun 2015 | 3072 vizualizari

 

Aceasta reteta o veti gasi si pe alt site la care sunt inscrisa.

 

INGREDIENTE

  • 1 aluat foietaj
  • 1 cutie de riccotta de 250 g / cutia ( sau crema de zamatise sarata )
  • 1 cutie de champignon
  • 1 ceapa verde
  • 150 gr.sunca taiata cubulete subtiri
  • 2 oua
  • 2 linguri gris
  • Sare
  • Piper
  • Cascaval ras
Portii: 8
Timp de preparare: sub 90 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort Pasqual Sarat:

Se caleste ceapa verde taiata marunt intr-o cratita cu ulei si dupa ce e calita de jumatate se adauga ciupercile taiate marunt si se mai calesc impreuna cu sare si piper pentru inca 5 minute,apoi se lasa la racit.

Se freaca bine crema de zamatise sau riccotta si se adauga sunca taiata cubulete subtiri ca in foto, ciupercile cu ceapa, 1 ou  si 2 linguri de gris, ca sa nu lase lichid.

Se aseaza pasta sfoglia ( aluatul foietaj ) intr-o forma de tort de 21 cm si se toarna compozitia de zamatise in mijloc. Se ruleaza marginile si apoi se pune deasupra 1 ou batut si cascavalul ras.

Se introduce in cuptorul preincalzit si se lasa sa se coaca la foc 220° C pentru 30 minute.

Se poate manca calduta sau rece.

Pofta buna!

 

 

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort Pasqual Sarat" nu uita sa-i faci un review.
Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Prăjitură pufoasă cu prune - Rețeta simplă și delicioasă

pe 16.09 la 07:30

Ghiveci de legume cu cârnați afumați - Rețeta savuroasă de toamnă

pe 15.09 la 08:23

Prajitura rasturnata cu prune, pere si banane - Reteta savuroasa cu fructe

de oanapl 8

pe 14.09 la 17:37

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Rocsi

1210 puncte

oanapl

1067 puncte

vasimur

213 puncte

RODIMUR

154 puncte

mihaelar63

117 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tarta sarata cu spanac si ricotta