Tort pandispan cu pere

de reisnaor_2006 in Torturi, 22 Oct 2014 | 4211 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 pahar faina
  • 1 pahar de zahar
  • 4 lg de ulei
  • 2 lg cacao
  • un vf. cutit de sare
  • 2 pere
  • Crema:
  • 200 gr unt
  • 200 ml frisca
  • 100 gr zahar pudra
  • 50 gr mascarpone
  • Ornat:
  • ciocolata rasa
  • feliute de pere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort pandispan cu pere:

Albusurile le separam de galbenusuri.Mixam albusurile spuma,adaugam pe rand zaharul,galbenusurile,faina putin cate putin,cacaoa,praful de sare si uleiul.Coacem la 180 de grade intr-o tava tapetata cu unt si faina.Facem testul cu scobitoarea.

Mixam frisca ,untul il taiem cubulete si il mixam cu zaharul,mascarpone si amestecam cu frisca.Cand blatul s-a racit il taiem in doua,eu am insiropat cu zeama de la compot de capsuni,punem crema,pere taiate felii,al doilea blat,crema,ciocolata rasa si feliute de pere.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pandispan cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

22.10.2014, 21:09

Servesc si eu o feliuta!

Sylvia 1

23.10.2014, 09:39

tot ce este su pere imi place f mult !

babi5 1

24.10.2014, 18:47

Nu piate fi decit foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Ștrudel de post cu ciuperci - Crocant și savuros

pe 07.03 la 15:19

Prăjitură de post cu afine și lămâie - Deliciu pufos și aromat

pe 07.03 la 14:38

Tocăniță de năut - Rețeta gustoasă de post

pe 07.03 la 11:02

Mucenici muntenești tradiționali – Rețetă simplă și delicioasă

pe 06.03 la 10:19

Guacamole - Pate de avocado, delicios si foarte racoritor

de vasimur 4

pe 05.03 la 17:49

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

Constelatialeu

1180 puncte

mirela0911

1000 puncte

Rocsi

418 puncte

vasimur

251 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu caramel si pere ...gusturi divine