Tort pandispan cu pere

de reisnaor_2006 in Torturi, 22 Oct 2014 | 3953 vizualizari

 

INGREDIENTE

  • 4 oua
  • 1 pahar faina
  • 1 pahar de zahar
  • 4 lg de ulei
  • 2 lg cacao
  • un vf. cutit de sare
  • 2 pere
  • Crema:
  • 200 gr unt
  • 200 ml frisca
  • 100 gr zahar pudra
  • 50 gr mascarpone
  • Ornat:
  • ciocolata rasa
  • feliute de pere
Portii: -
Timp de preparare: sub 60 minute

MOD DE PREPARARE RETETA Tort pandispan cu pere:

Albusurile le separam de galbenusuri.Mixam albusurile spuma,adaugam pe rand zaharul,galbenusurile,faina putin cate putin,cacaoa,praful de sare si uleiul.Coacem la 180 de grade intr-o tava tapetata cu unt si faina.Facem testul cu scobitoarea.

Mixam frisca ,untul il taiem cubulete si il mixam cu zaharul,mascarpone si amestecam cu frisca.Cand blatul s-a racit il taiem in doua,eu am insiropat cu zeama de la compot de capsuni,punem crema,pere taiate felii,al doilea blat,crema,ciocolata rasa si feliute de pere.Pofta buna.

Daca ti-a placut reteta noastra "Tort pandispan cu pere" nu uita sa-i faci un review.

RETETA IN IMAGINI

COMENTARII (11)

Rocsi 1

22.10.2014, 21:09

Servesc si eu o feliuta!

Sylvia 1

23.10.2014, 09:39

tot ce este su pere imi place f mult !

babi5 1

24.10.2014, 18:47

Nu piate fi decit foarte bun

COMENTEAZA

Cele mai

Locul unde vezi ce e nou, ce e hot si ce merita citit!

Cartofi țărănești - Gust și savoare într-un preparat tradițional

ieri la 10:57

Plăcinte rapide cu vișine - Desert delicios și ușor

pe 01.11 la 17:47

Baghete răsucite cu măsline - Rețeta simplă și aromată

pe 01.11 la 14:05

La Multi Ani,
Sărbătoriților de astăzi

TOP
utilizatori

mihaelar63

1000 puncte

Rocsi

500 puncte

vasimur

251 puncte

 Adi

200 puncte

CONTACT

Contact

Bucataras.ro
[email protected]

RETETA RECOMANDATA
Tort cu prune caramelizate si pere