Un tort super bun,l-am facut de multe ori pana acum si mereu a avut un real succes.
Pentru blat mixam galbenusurile cu jumatate din zahar si vanilia. Batem albusurile spuma cu un praf de sare si cealalta jumatate din zahar si le incorporam galbenusurilor. Mai adaugam uleiul si faina cu praful de copt cernute. Oprim 1/3 din compozitie si adaugam cacaua. Tapetam o tava rotunda cu folie/hartie de copt (26 cm diametru) .Punem 2-3 linguri compozitie alba, 1 lingura compozitie neagra si tot asa pana terminam. Dam la cuptor pentru 35 de minute(testul scobitorii). Cand este complet rece il taiem in 3 parti.
Pentru crema punem intr-un bol laptele, frisca si praful creme ole si mixam pana se intaresc.
Asamblare: blat, crema de vanilie, blat, crema de ciocolata, blat, glazura
Puteti sa il ornati cu frisca sau sa il lasati asa simplu.E foarte bun!